top of page

Wonen in het hart van Gemert, te midden van de warme en rijke Brabantse historie

kasteel gemert

Gemert is een dorp doordrenkt van traditie, waar historische gebouwen en monumenten zoals het imposante Kasteel Gemert het decor vormen van je dagelijkse leven. Hier adem je de geschiedenis in, terwijl je geniet van modern comfort en luxe in je nieuwe appartement. Dit is jouw dorp, waar het verenigingsleven bloeit volgens de goede Brabantse gewoonten. Sluit je aan bij lokale clubs en verenigingen en ontdek de hechte gemeenschap die Gemert zo bijzonder maakt. Hier leer je je buren snel kennen en voel je je meteen thuis. Vanuit je appartement in Het Blazoen wandel je bovendien zo naar de gezellige winkelstraten van Gemert, waar je boetiekjes, speciaalzaken en meer vindt. Om daarna bourgondisch te genieten in een van de vele cafés en restaurants of op een gezellig terrasje. Brabantse gastvrijheid en het goede leven, niet alleen een motto maar een manier van leven. Gewoon bij jou om de hoek.

Het nieuwe appartementencomplex Het Blazoen verrijst op de hoek van Binderseind / Churchilllaan, de locatie van de iconische voormalige discotheek Axis. Een subtiele knipoog naar dit verleden is te zien aan de fraaie klokgevel van Het Blazoen.

 

Bovendien toont de gevel van dit stijlvolle gebouw nóg een verwijzing naar Gemerts roemruchte verleden. In volle glorie prijkt er het prachtige wapenschild van de Duitse Orde, een link naar het historische Gemert Vorstendom.

vogelvlucht
Centrum Gemert bij nacht

Nog snel even de boodschappen doen? Vanaf je appartement ben je te voet in 5 minuten in de supermarkt. En in amper een paar minuten extra in het winkelhart van de Nieuwstraat. Na het werk een terrasje pakken met vrienden op het Ridderplein? Dat is nóg dichterbij. En zoek je de rust en ontspanning, dan is het park van Klooster Nazareth jouw achtertuin. Een bezoek aan het gezondheidscentrum, de huisarts, de Zorg Coöperatie en de KBO? Ook nog geen 5 minuten en je bent er. En wil je verder weg voor werk of een dagje shoppen in Helmond of Eindhoven met het openbaar vervoer? De bushalte op het Ridderplein ligt praktisch bij je om de hoek. Dat zijn de voordelen van centraal wonen in Gemert in Het Blazoen.

map het blazoen Gemert
bottom of page