top of page
intereur glameur

Appartement Glameur

Je eigen appartement onder de dakspanten van Het Blazoen, vol comfort en luxe in jouw eigen stijl. Hier komen de ochtendstralen van de zon en avondgezelligheid samen en doen je genieten van elk moment. Van je eerste koffie in de ochtend tot een goed glas wijn in de avond. Dit stijlvolle appartement Glameur biedt jou de perfecte harmonie tussen modern wonen, met vanaf je loggia uitkijk over het levendige centrum van Gemert

plattegrond glameur

Zaterdag, even helemaal niets. Je start je vrije dag met vers gezette koffi e in je gezellige woonkeuken. Voorjaarszon schijnt door de hoge ramen van de terrasdeuren naar je loggia en zet je ruime woonkamer van je comfortabel appartement in lichterlaaie. Straks pak je fijn de bus vanaf het Ridderplein om de hoek, voor een middagje shoppen in Helmond. Vanavond ga je lekker te voet naar je stamkroeg voor een biertje met vrienden. Nu is het eerst tijd voor een verfrissende douche in je design badkamer en de juiste outfi t uitzoeken in je grote masterbedroom. In Het Blazoen ervaar je dorpse luxe, comfort en rust, met de stad binnen handbereik. Welkom thuis!.

Condities

 • De vrij op naam prijzen zijn inclusief belastingen. Eventuele belastingwijzigingen worden verrekend;

 • De vrij op naam prijzen zijn prijs vast tot start van de bouwwerkzaamheden;

 • Inclusief sanitair-, tegelwerk- en keukencheque van €2.000 inclusief BTW;

 • Voor B1 t/m B18: berging bedraagt €7.500 inclusief BTW. B15 t/m B18 hebben eerste keuze uit de bergingen met nummers B15 t/m B18;

 • Optioneel A4 t/m A6: inrichting tweede woonlaag met vloerverwarming en vloerkoeling bereikbaar via vastetrap met derde slaapkamer, dakraam en aparte technische ruimte met installaties €27.500 inclusief BTW;

 • Over de koopsom (VON-prijs) is vanaf het moment van verstrijken van de leveringsdatum uit de koopovereenkomst rente verschuldigd door de koper tot deze de koopsom heeft voldaan, jaarrente 5%;

 • Warmtepompsysteem en PV-panelen via Klimaatgarant:

 • Warmtepompsysteem per appartement: Installatie met individuele warmtepomp en mini collectief warmtewisselaarsysteem per appartement. Dit warmtepompsysteem zorgt voor verwarming en koeling. Op pagina 2 treft u de huur- en onderhoudstarieven aan.

 • PV-panelen per appartement: De PV-panelen zorgen voor de opwekking van elektriciteit. Bij een groter verbruik van elektriciteit dan de opbrengst van elektriciteit door middel van de zonne-panelen dient extra stroom afgenomen te worden via het elektriciteitsnet. Op pagina 2 treft u het aantal PV-panelen per appartement aan.

 • Met het bekrachtigen van de NHG 2024 is de regeling tijdelijke verruiming hypothecair krediet aangepast. Met name het energielabel levert in 2024 een hoger financieel voordeel op in de vorm van extra leenruimte:

 • A++++: extra leenruimte €40.000 vanaf 1-1-2024

 • A+++: extra leenruimte €30.000 vanaf 1-1-2024

 • Duokoop: Koopsom VON-prijs minus koopsom van het Duokoopdeel

Duokoop logo wit

Kopen met Duokoop:

 

 1. Als je leencapaciteit net niet voldoende is om de woning te financieren dan kan je kopen met Duokoop. Door de aankoop te splitsen in een Kopers- en Duokoopdeel vergroot je de leencapaciteit waardoor je mogelijk wel de woning kan kopen.

 2. Jij koopt het Kopersdeel en het Duokoopfonds het Duokoopdeel. Jij mag het Duokoopdeel gebruiken alsof je eigenaar bent.

 3. Om de splitsing juridisch vast te leggen wordt gebruikgemaakt van de Duokoop erfpachtvoorwaarden. De erfpachtregeling is door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en de Belastingdienst voor de Eigenwoningregeling goedgekeurd. Veel Nederlandse geldverstrekkers verstrekken hypotheek op Duokoop.

 4. Voor het gebruik van de Duokoopdeel betaal je een maandelijkse vergoeding (canon). De vergoeding is net zoals hypotheekrente aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. De vergoeding wordt jaarlijks, voor het eerst na een volledig kalenderjaar, geïndexeerd met Nederlandse CPI.

 5. Vanaf 1-1-2024 is de canonrente 4,2%. 

 

Kijk hier voor meer informatie over Duokoop.

Disclaimer voor Schrijf- en Spelfouten:

De informatie op deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en gepresenteerd. Desondanks kunnen er zich schrijf- en/of spelfouten voordoen. Wij streven ernaar deze fouten zo snel mogelijk te corrigeren. Deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden in de verstrekte informatie. Gebruikers worden aangemoedigd om contact op te nemen indien zij onduidelijkheden of fouten tegenkomen.

 

Geen Rechten te Ontlenen:

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Raadpleeg indien nodig externe bronnen of neem contact met ons op voor verduidelijking. De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze site. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel voor eigen risico. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

bottom of page